ZAGREB je od 1.veljače 2018. god. bogatiji za još jedan bowling centar na adresi Tomislavova ulica 11, Trešnjevka, Voltino naselje.

Bowling je zbog svoje dinamike i jednostavnosti jedan od najpopularnijih oblika zabave i rekreacije. Danas u svijetu više od 150 milijuna ljudi svakodnevno igra bowling. Upravo iz tog razloga, za sve ljubitelje ovog sporta svoja vrata otvorio je Bowling Bar – moderan prostor s 8 Brunswick staza, besplatnim parkingom i brojnim zabavnim igrama kao što su biljar, stolni nogomet, mini košarka i druge.

Svojim sadržajem, programima i pogodnostima koje nudi, Bowling Bar postaje novo mjesto druženja i izlazaka svih generacija.

Uživati u bowlingu možete sami ili s ekipom. Na svakoj stazi može kuglati maksimalno 6 osoba. Sve staze opremljene su ogradicama koje se po potrebi automatski dižu kada na njima igra dijete ili početnik. Kugle su različitih težina, prilagođene svim uzrastima. Na stazi je obavezno nošenje posebnih cipela za bowling, koje se u centru iznajmljuju, te nakon svake upotrebe dezinficiraju u posebnom uređaju za dezinfekciju. Staze su opremljene LCD ekranima za praćenje rezultata, koje po želji isprintane možete sačuvati za uspomenu.

Rođendane, djevojačke i momačke večeri, obiteljska i poslovna druženja u Bowling Baru možete organizirati i doživjeti na drugačiji način. Zabavno, uz piće, hranu i rušenje čunjeva.

Bowling Bar svojim posjetiteljima omogućuje i kompletnu organizaciju dječjih rođendana uz dodjelu medalja.

Posebno se zanimljivim čini organizacija team buildinga. U Bowling Baru možete napraviti prezentaciju, edukaciju ili domjenak i sve to dodatno začiniti uz bowling natjecanje, a po želji moguće je zakupiti i cijeli prostor.

Bowling Bar je otvoren svaki dan od 09 – 24 h, a petkom i subotom disco night program traje do 2 sata iza ponoći.